• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Skip to secondary navigation
  • Spring naar de eerste sidebar

NootZaak

  • Nootzaak
  • Ons aanbod
  • Over ons
  • Onze verkooppunten
  • Laatste nieuws
  • Webshop
  • Nootzaak
  • Ons aanbod
  • Over ons
  • Onze verkooppunten
  • Laatste nieuws
  • Webshop
  • FAQ
  • Voor bedrijven
  • Contact

Cashew tzaitziki

Wat heb je nodig?

1 komkommer – 1 limoen – 130 g geroosterde cashewnoten – 1 el olijfolie of andere plantaardige olie – 1 teentje knoflook – 1 tl oregano – 1 el verse of gedroogde dille

Hoe maak je het?

Was de komkommer en rasp hem volledig boven een vergiet. Druk met de bolle kant van een lepel het vocht er zoveel mogelijk uit. Doe de helft van de geraspte komkommer in een smalle, hoge mengbeker en voeg de rest van de ingrediënten toe. Mix met een staafmixer (of doe het geheel in een keukenblender) tot je een smeuïge massa verkrijgt. Voeg de rest van de komkommer toe en meng deze erdoor. Kruid indien nodig bij met wat peper en zout.

Wil je dit recept downloaden? Of eenvoudig afdrukken zodat je de juiste ingrediënten kan kopen? Download het hier!

Vorig bericht: « Cookies van notenpasta
Volgend bericht: Perencrumble »
  • FAQ
  • Voor bedrijven
  • Contact

Copyright © 2023 NootZaak · Algemene voorwaarden · Design door Coemans.com